Op zoek naar duurzame kleding? 

Dan ben je bij Maple Branded aan het juiste adres. Duurzame items zijn hot! Steeds meer mannen en vrouwen willen kleding die op een eerlijke en verantwoordelijke manier is gemaakt. 

Bij het produceren van onze kleding gebruiken we biologisch katoen en gerecycled polyester. Hierdoor worden er geen chemicaliën gebruikt. Deze chemicaliën zijn niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor de mensen die hiermee moeten werken. Bij ons weet je dus zeker dat je een verantwoorde en eerlijke keuze maakt. 

Wat is duurzame kleding? 

Kleding is duurzaam wanneer de productie in goede en eerlijke omstandigheden wordt geproduceerd én als hiermee de hele community meeprofiteert. Wij vinden het belangrijk om duurzame kleding toegankelijk te maken voor onze klanten.  

Niet alleen de kleding is een vervuiling voor de aarde, maar ook de productie van de producten. Er wordt vaak in grote aantallen producten ingekocht om de kosten laag te houden. Het gevolg hiervan is dat er te veel kledingitems zijn gemaakt en je hiermee blijft zitten. Als de kleding eenmaal is gemaakt, kan hier geen andere kleding meer van gemaakt worden, waardoor het niet hergebruikt kan worden. Dit zorgt voor verspilling. Doordat wij alles op bestelling maken gaan wij deze verspilling tegen en bieden we jou een eerlijke kans voor een eerlijk kledingstuk. 

Duurzame Kleding

Eerlijke productie 

Naast onze eerlijke kleding hebben we ook gekeken naar de productie van de kleding. We ontwikkelen en produceren de kleding met respect voor het milieu. Dit doen we door de kleding pas te produceren als er een bestelling is gemaakt. Hierdoor wordt er nooit te veel geproduceerd. 

Nu denk je vast dat het lang duurt voordat je jouw bestelling in huis hebt. Wij zorgen ervoor dat jij je bestelling binnen 4 tot 8 werkdagen bij je thuis hebt. Hierdoor hoef je niet lang te wachten op je bestelling en help je een stukje mee aan het milieu.