Dames Hoodies

Hoe stijl je een Dames hoodie? 

Een hoodie is op veel verschillende manieren te stijlen. Hoodies zijn ideaal voor het sporten, maar worden ook steeds meer als dagelijkse outfit gespot. Hieronder zie je verschillende manieren waarop je een hoodie kunt dragen.  

Nette sportkleding
Draag je hoodie op een ‘athleisure’ manier, wat nette sportkleding betekent. Kleding waarin jij je ontspannen voelt en die je buiten de sportschool kunt dragen. Bij Maple Branded vind je geen slonzige truien, maar mooie dames hoodies die mooier aansluiten en gemaakt zijn van fijne en stoffen.  

Casual
Je kunt de hoodie ook casual stijlen, waardoor je ervoor zorgt dat jij helemaal in stijl erbij loopt. Draag hem op een mooie spijkerbroek met strakke sneakers eronder en kies bij voorkeur een skinny model. Een dames hoodie valt namelijk vaak groter. Hiermee geef je een mooie vorm aan je outfit.

Stoer en chique
Combineer je hoodie met een nette pantalon, waardoor je een stoer en chique effect tegelijkertijd creëert. Je kunt dus gewoon een hoodie rocken op je werk! 

Vrouwelijke look
Een dames hoodie laat weinig zien van je vrouwelijke vormen. Draag daarom onder je hoodie een rok voor een tof en vrouwelijk effect. Kies voor een rokje van een contrasterende stof, zoals spijkerstof of leer. 

Kleurrijk
Kies voor kleur! De hoodies van Maple Branded springen eruit door de uitgesproken kleurcombinaties. Kies voor een vrolijke hoodie in sky blue, cotton pink of melon code. 

Bestel jouw hoodie hier

 

Over Maple Branded

Het logo dat je op de dames hoodies ziet is een uniek ontwerp dat gemaakt is voor Maple Branded. Het blad is namelijk een kruising tussen de maple leaf uit Canada en een blad uit de Nederlandse natuur. 

Kwaliteit en levertijd
De dames hoodies van Maple Branded staan bekend om natuurlijk design, zachte stof en uitstekende kwaliteit. De hoodies zijn gemaakt van natuurlijk katoen en alle kledingstukken worden op bestelling gemaakt. Hierdoor wordt er rekening gehouden met het milieu door op een duurzame manier te produceren. Als je een bestelling hebt geplaatst wordt hij binnen 4 tot 8 werkdagen bij je thuisbezorgd. Wij zullen je een Track & Trace code sturen, zodat jij je zending tijdens de reis kunt volgen. Enjoy your hoodie! 

Wat maakt Maple branded bijzonder? 

De dames hoodies zijn gemaakt van 350 grams katoen die van uitzonderlijke kwaliteit zijn. Alle items op onze website zijn unisex en zijn verkrijgbaar in de maten XXS t/m XXXL (met uitzondering van een aantal kleuren). 

Elk model noemen we naar een grote stad of provincie in Canada. Als je een kledingstuk koopt krijg je een aantal leuke weetjes uit de stad of provincie van jouw gekochte item! 

Wist je bijvoorbeeld dat Québec de grootste provincie is van Canada en dat het wel 3 keer groter is dan Frankrijk? 

Benieuwd naar meer leuke weetjes over Canada of Québec? Koop dan jouw favoriete item in de webshop! 

Shop hier!